Surfkamp Marokko - Surfkamp Bali - Surfkamp Sri Lanka - Surfkamp Portugal - Surfkamp Mentawai - CURSUS SURFINSTRUCTEUR

Cursus surfinstructeur
Surf avontuur

CURSUS SURFINSTRUCTEUR

Bali • Mentawai • Marokko • Sri Lanka

Kies je surfinstructeurscursus / surfavontuur

Surfkamp Marokko - Surfkamp Bali - Surfkamp Sri Lanka - Surfkamp Portugal - Surfkamp Mentawai
Surfkamp Marokko - Surfkamp Bali - Surfkamp Sri Lanka - Surfkamp Portugal - Surfkamp Mentawai - CURSUS SURFINSTRUCTEUR

NEEM EEN TUSSENJAAR, VERANDER JE CARRIÈRE (LEVEN), GA OP EEN ULTIEM SURFAVONTUUR voor 4 – 8 of 12 weken WORD EEN SURFCOACH!

Maak van je passie je beroep met ons enorme aanbod aan cursussen voor surfinstructeurs over de hele wereld.

Van de eilandparadijzen van Bali of Sri Lanka tot de woestijnachtige kustlijnen van Marokko, het aanbod van surfinstructeurcursussen wordt allemaal geleverd met een wereldwijd erkende ISA-certificering inclusief Life Safed-certificaat, zodat u uw droom kunt gaan leven!

Deze cursussen bieden een unieke kans om jezelf zowel fysiek als mentaal te pushen terwijl je nieuwe technieken leert en je bestaande vaardigheden perfectioneert. Elke locatie biedt zijn eigen unieke set golven en surfomstandigheden, waardoor je je kennis en ervaring van de sport kunt uitbreiden.

Maar het gaat niet alleen om surfen. De ISA Surf Instructor-cursussen met Solid Surf House zijn ook een geweldige manier om de lokale cultuur te ontdekken en nieuwe vrienden van over de hele wereld te maken. Je krijgt de kans om jezelf onder te dompelen in de levendige gemeenschappen van Marokko, Sri Lanka of Bali en hun eten, muziek en tradities te ervaren. Kies uit de langere "zero to hero"-cursussen van 12 weken die geschikt zijn voor alle niveaus van surfers en inclusief geweldige excursies zoals raften, snorkelen, tokkelen, eilandhoppen, surftrips en andere verkenningen.

En als je niet geïnteresseerd bent om een ​​gecertificeerde instructeur te worden, kun je nog steeds meedoen met het plezier. Solid Surf House biedt 5% korting voor degenen die willen deelnemen aan het programma zonder de ISA-cursus te volgen. Dit betekent dat je nog steeds kunt genieten van alle voordelen van het avontuur terwijl je je surfvaardigheden aanscherpt samen met andere gelijkgestemde individuen.

Dus, waar wacht je nog op? 

Boek je plek in de ISA Surf Instructor-cursus of Surf Adventure met Solid Surf House in Marokko, Sri Lanka of Bali en til je surfen naar een hoger niveau terwijl je jezelf onderdompelt in een nieuwe cultuur en onvergetelijke herinneringen opdoet.

  • We worden onderschreven en goedgekeurd door de ISA via een officiële verklaring van de ISA-president.
  • Onze vaste ISA-presentator Dean Gough registreert onze cursussen op Bali, Marokko en Sri Lanka.
  • De data zijn verifieerbaar via de ISA-website met Dean Gough als onze presentator.
  • Wij zijn de enige locatie op Bali, Marokko en Sri Lanka die officieel erkende ISA-cursussen organiseert.
  • Wij zijn de exploitant van de ISA Instructor Courses-concepten: programma's van 1 – 4 – 8 en 12 weken
  • Wij zijn GEEN agent, u boekt direct bij ons, bij de uitbaters van de concepten.
  • Wij zijn eigenaar van de cursussen in Marokko, Sri Lanka en Bali en werken niet samen met reisbureaus voor deze instructeurscursussen.

CURSUSLOCATIES SURFINSTRUCTEUR