Zakelijk

Zakelijk

Word lid van Solid Surf House en vang de golf van succes!

Als je er altijd al van hebt gedroomd om een ​​surfcamp-franchise te hebben, maar niet weet waar je moet beginnen, heeft Solid Surf House de perfecte oplossing voor jou. Door samen te werken met Solid Surf House, kunt u uw passie voor buitenavonturen omzetten in een bloeiend bedrijf. We bieden de training, boeking, branding en marketingondersteuning die je nodig hebt om je eigen surfcamp-franchise te lanceren en te runnen. Dit is waarom Solid Surf House de ideale gelegenheid voor jou is:

 1. Partner met een gerespecteerd merk in de surfindustrie Solid Surf House is een wereldwijd erkende naam in de surfwereld. Door lid te worden van onze franchise profiteert u van het wijdverbreide vertrouwen en respect dat ons merk heeft gekregen. Onze reputatie trekt surfers van over de hele wereld aan die de hoogwaardige ervaringen die we bieden op prijs stellen. Profiteer van onze gevestigde merkassociatie en maak gebruik van ons uitgebreide klantenbestand.
 2. Geniet van de vrijheid om je eigen surfkamp te runnen met een unieke identiteit Als franchisenemer van Solid Surf House heb je de onafhankelijkheid om je surfkamp op de door jou gekozen locatie te runnen met behoud van je unieke identiteit. We brengen 17 jaar ervaring, een toegewijd ondersteuningssysteem en een gerenommeerde naam mee, zodat u over de nodige middelen voor succes beschikt.
 3. Diverse mogelijkheden voor buitenactiviteiten Solid Surf House gaat verder dan surfkampen. We bieden een scala aan avontuurlijke buitenactiviteiten, waaronder yoga-retraites, bergresorts, ski- en snowboardkampen en meer. We bieden eerste inspecties, verbetertips, uitgebreide training, doorlopende ondersteuning en operationele systemen voor elk type buitenavontuur dat u wilt nastreven.
 4. Toegang tot een uitgebreid klantenbestand dat in 17 jaar is opgebouwd Wanneer u lid wordt van Solid Surf House, krijgt u direct toegang tot ons uitgebreide klantenbestand dat in 17 jaar is opgebouwd. Maak gebruik van onze sterke online aanwezigheid, met jaarlijks 350,000 unieke websitebezoekers en meer dan 22.500 volgers op sociale media met tot wel 1.2 miljoen kijkers op video`s, 26.000 e-mailadressen. Richt u op terugkerende klanten en bereik avonturiers over de hele wereld die actief op zoek zijn naar nieuwe ervaringen.
 5. Gebruik bewezen systemen, standaarden en technologieën Solid Surf House biedt een beproefd bedrijfsmodel met bewezen processen, standaarden en technologieën. Minimaliseer risico's en run je surfkamp met vertrouwen, wetende dat je een vast kader hebt om op te vertrouwen. Vergroot uw kansen op succes en concentreer u op de groei van uw bedrijf.
 6. Moeiteloos online boeken en klantenservice Ons gecentraliseerde online boekings- en klantenservicecentrum behandelt alle reserveringen snel en professioneel. U hoeft geen klantboekingen te beheren of tijd te besteden aan administratieve taken. Hierdoor kunt u zich concentreren op het bieden van onvergetelijke ervaringen aan uw gasten.
 7. Profiteer van marketingcampagnes van wereldklasse Ons deskundige marketingteam beheert internationale, nationale en lokale marketingcampagnes, gebruikmakend van effectieve advertentiemethoden en de nieuwste technologie en tools. Uw aanwezigheid op sociale media, klantcommunicatie en online/offline promoties worden allemaal verzorgd door ons in-house team.

Waarom kiezen voor ons online platform?

Ons online platform stelt je in staat om je te wijden aan het runnen van je surfkamp zonder je zorgen te maken over overheadkosten, marketing, administratie of boekingen. Dit is wat ons platform biedt:

 • Een drukbezochte website met een aangepast gedeelte voor uw kamp met foto's, video's en artikelen die uw locatie laten zien.
 • Een geavanceerd online reserveringssysteem met live beschikbaarheidstechnologie, geautomatiseerde e-mails van klanten en gestroomlijnde in- en uitcheckprocessen.
 • Een veilige en betrouwbare online betalingsgateway die de belangrijkste creditcards en betaalmethoden accepteert.
 • Professionele klantenservice en e-mailondersteuning afgehandeld door ons toegewijde ondersteuningsteam.

Wat biedt Solid Surf House?

Als je lid wordt van Solid Surf House, krijg je de volgende ondersteuning:

 • Professionele foto's en video's van uw kamp om bezoekers te lokken en uw diensten onder de aandacht te brengen.
 • Merkmaterialen, waaronder bewegwijzering, merchandise en muurschilderingen met het logo en de ontwerpen van Solid Surf House.
 • Uitgebreide training over front- en back-of-house procedures, normen voor klantenservice en advies over het verbeteren van uw algehele product.
 • Begeleiding bij welkomstkits voor gasten op basis van succesvolle praktijken van andere Solid Surf House-locaties.

Word lid van de Solid Surf House-franchisefamilie en ga mee op de golf van succes. Zet vandaag nog de eerste stap om uw eigen paradijs te bouwen. Met Solid Surf House maak je deel uit van een wereldwijd netwerk van gepassioneerde individuen die zich toeleggen op het bieden van uitzonderlijke surfkampervaringen.

Maar voordat u erin duikt, laten we enkele belangrijke vragen beantwoorden om ervoor te zorgen dat u een duidelijk begrip heeft van de franchisemogelijkheid:

 1. Ben je klaar om van je passie voor surfen een bloeiend bedrijf te maken? Zoek niet verder dan Solid Surf House, waar we de tools, ondersteuning en expertise bieden om u te helpen uw eigen succesvolle surfkampfranchise op te zetten. Laten we dieper ingaan op wat Solid Surf House onderscheidt en hoe we van uw franchisereis een naadloze en lonende ervaring kunnen maken.
 2. Kies de perfecte locatie met deskundige begeleiding: terwijl je de vrijheid hebt om je favoriete locatie voor je surfkamp te selecteren, biedt Solid Surf House waardevolle inzichten en aanbevelingen op basis van uitgebreid onderzoek en onze jarenlange ervaring in de branche. Profiteer van onze kennis en maximaliseer het potentieel van uw gekozen bestemming.
 3. Gestroomlijnde infrastructuurontwikkeling voor een snellere lancering: we begrijpen de uitdagingen van het vanaf nul opbouwen van een surfkamp. Daarom biedt Solid Surf House ongeëvenaarde ondersteuning bij het verbeteren en optimaliseren van de fysieke infrastructuur van je kamp. Met onze expertise kun je veelvoorkomende valkuilen omzeilen en de lancering van je droomsurfkamp versnellen.
 4. Breng uw kamp onder de aandacht met verbluffende beelden: ons professionele team legt de essentie van uw surfkamp vast door middel van adembenemende foto's en video's. Deze boeiende beelden zullen worden gebruikt op onze online platforms, sociale mediakanalen, persberichten en meer, om potentiële gasten effectief te verleiden en de unieke levensstijl en diensten die uw kamp biedt te demonstreren.
 5. Omarm je unieke identiteit terwijl je profiteert van een vertrouwd merk: bij Solid Surf House geloven we in de kracht van individualiteit. Als franchisenemer heb je de vrijheid om de identiteit en sfeer van je kamp vorm te geven. Terwijl u uw unieke karakter behoudt, profiteert u ook van het vertrouwen en de erkenning van het merk Solid Surf House, waarmee u klanten aantrekt die onze gevestigde reputatie waarderen.
 6. Uitgebreide training voor uw succes: onze toegewijde operationele managers bieden grondige training en begeleiden u bij elke stap van het proces. Van front-of-house procedures tot normen voor klantenservice, u doet de kennis en vaardigheden op die nodig zijn om uw gasten uitzonderlijke ervaringen te bieden. We zullen ook waardevol advies geven over het verbeteren van uw product en het maximaliseren van uw winst op basis van onze uitgebreide branche-ervaring.
 7. Strategische marketingcampagnes om uw bedrijf vooruit te helpen: Solid Surf House zorgt voor al uw marketingbehoeften, van internationale tot lokale campagnes. Ons team van marketingexperts implementeert effectieve advertentiemethoden, gebruikmakend van de nieuwste technologie en tools. Met onze ondersteuning kun je je aanwezigheid op sociale media vergroten, contact maken met je doelgroep en buzz genereren voor je surfkamp.
 8. Naadloos online boeken met geavanceerde technologie: ons geavanceerde online reserveringssysteem, afgestemd op de specifieke behoeften van surfkampen, zorgt voor een moeiteloze boeking voor uw gasten. Met live beschikbaarheidstechnologie en geautomatiseerde e-mails van klanten vóór en na aankomst, elimineert het systeem handmatige administratietaken, zodat u zich kunt concentreren op het leveren van onvergetelijke ervaringen.
 9. 24 uur per dag klantenondersteuning voor gemoedsrust: het toegewijde klantenondersteuningscentrum van Solid Surf House is 7/XNUMX beschikbaar, klaar om eventuele vragen of zorgen van gasten te beantwoorden. U kunt er zeker van zijn dat u en uw gasten waar nodig snel en professioneel geholpen worden. Zeg vaarwel tegen het besteden van uren aan gast-e-mails en stuur ze in plaats daarvan naar ons vriendelijke ondersteuningsteam.
 10. Gedijen in een samenwerkend netwerk van gelijkgestemde ondernemers: wanneer u lid wordt van Solid Surf House, wordt u onderdeel van een ondersteunende gemeenschap van franchisenemers. Neem deel aan regelmatige vergaderingen, zowel online als persoonlijk, waar je inzichten kunt delen, ideeën kunt uitwisselen en kunt leren van de successen van mede-surfkampondernemers. Samen tillen we elkaar naar een hoger niveau en leggen we de lat in de branche voortdurend hoger.
 11. Kwaliteitscontrole voor consistente uitmuntendheid: Solid Surf House zet zich in voor het handhaven van de hoogste kwaliteitsnormen op alle franchiselocaties. Onze operationele managers voeren regelmatig inspecties uit en bieden voortdurende ondersteuning om ervoor te zorgen dat je surfkamp voldoet aan onze strenge kwaliteitsrichtlijnen en deze zelfs overtreft. Het leveren van excellentie wordt een tweede natuur, waardoor klanttevredenheid en loyaliteit worden bevorderd.

Door lid te worden van Solid Surf House, krijg je toegang tot een uitgebreid pakket aan ondersteuning en middelen waarmee je je surfkampfranchise kunt opzetten en laten groeien. Van het selecteren van de perfecte locatie tot het stroomlijnen van infrastructuurontwikkeling, het vastleggen van verbluffende beelden en het implementeren van effectieve marketingstrategieën, wij zijn hier om u bij elke stap te begeleiden.

We begrijpen dat het runnen van een succesvol bedrijf een combinatie vereist van passie, expertise en een sterk ondersteuningssysteem. Bij Solid Surf House bieden we de tools en training die je nodig hebt om van je passie voor surfen een bloeiende onderneming te maken. Met ons bewezen bedrijfsmodel, onze gevestigde merkreputatie en ons wereldwijde netwerk van gelijkgestemde ondernemers, kun je vol vertrouwen aan je reis beginnen om een ​​succesvolle surfcamp-franchise te bezitten.

Dus, ben je klaar om mee te gaan op de golf van succes met Solid Surf House? Zet vandaag nog de eerste stap en laat ons u helpen uw droom werkelijkheid te laten worden. Word lid van onze franchisefamilie en samen creëren we onvergetelijke surfkampervaringen en maken we furore in de branche. Bereid je voor op succes met Solid Surf House.