"EEN PAKKET PAST ALLES"

SURFKAMPRESORT MENTAWAI

Lees hier de details over uw opnames van uw 'One Package Fits All' en hoe het allemaal werkt.

DIT IS JOUW "ONE PAKKET PAST ALLES"

Op deze pagina vind je meer gedetailleerde informatie over ons wekelijkse surfkamp “One Package Fits All” pakket op Bali.

We hebben de belangrijkste insluitsels van ons "One Package Fits All" uitgelicht met video's en foto's, zodat u beter begrijpt wat u bij ons boekt. Er is ook een weekschema op welke dagen we surfschoollessen, surfguiding, surfskatesessies, filmavonden, bierpong, yoga en meer hebben gepland.

Lees snel verder en zie hoe een te gekke vakantie eruit ziet.

Het draait allemaal om plezier!

We raden u aan om op zaterdag in te checken vanwege ons wekelijkse programma, maar dit is niet verplicht, aangezien u op elke dag en elk moment kunt arriveren.

We zijn 24.7 open - het hele jaar door.

HET WEEKSCHEMA

Tijd

zaterdag

zondag

maandag

dinsdag

woensdag

donderdag

vrijdag

Surfkamp Marokko - Surfkamp Bali - Surfkamp Sri Lanka - Surfkamp Portugal - Surfkamp Mentawai

SURF GIDS

VatSURF GIDS (INBEGREPEN)
Gemiddeld / Gevorderd

  • Dagelijks board en lycra
  • Dagelijks surftransport
  • Dagelijkse surfbegeleiding
  • Dagelijks twee sessies
  • Sessies van zonsopgang tot zonsondergang
  • Incl surfen op het buitenste rif

Het Surf Camp Bali biedt twee keer per dag een Intermediate & Advanced surfguiding (sessies van 2/3 uur) in een groepsopstelling van maximaal 4/5 surfers per gids.

Elke surfgids heeft voor die dag een eigen surfgroep die wordt samengesteld op basis van het niveau van de surfers.

Wij organiseren op aanvraag op elk moment van de dag een intermediate/advanced surfguiding. Dit betekent dat je samen met je surfgids kunt kijken op welke surfspots je die dag zou willen surfen binnen een afstand van maximaal 1 uur rijden.

De surfgids zorgt ervoor dat je een paar plekken kunt spotten voordat je naar binnen gaat en beveelt een plek aan op basis van zijn lokale kennis om ervoor te zorgen dat je die dag de beste surfervaring hebt. Je kunt met je surfgids en groep medesurfers overleggen om eerst te gaan surfen of direct naar de eerste beste plek te gaan die hij/zij aanbeveelt.

We zullen rekening houden met: getijden – wind – golfgrootte – stromingen – drukte en lokalisatie in de leidraad en als onderdeel van onze keuzes waar we heen gaan.

De sessies zijn 2/3 uur per sessie en worden 2 x per dag ingepland - als we een langere sessie verder weg plannen, wordt dit één lange sessie waarbij we langere tijd op één plek doorbrengen.

Dit kan gebeuren door een gebrek aan golven en we moeten naar het noorden of het zuiden gaan om plekken te vinden die beter werken met kleinere golven. Soms komt het zelfs voor dat er maar 1 of 2 surfspots werken in het hele gebied.

Golfgrootte en condities veranderen met de dag!

We proberen de beste compromissen te vinden waar de halfgevorderde/gevorderde surfer zoveel mogelijk baat bij heeft.

Onafhankelijke surfers weten hoe ze zichzelf maar ook anderen moeten beschermen wanneer er een wipe-out plaatsvindt, kunnen omgaan met onverwachte stromingen, kunnen zonder begeleiding naar de line-up en strand terug peddelen, kunnen stromingen in het water analyseren, weten waar de in- en uitgangen zijn, zijn in staat om met een schildpad te rollen en te duiken, kunnen veilig de branding passeren zonder boardverlies, weten hoe ze uit een golf moeten trappen, weten hoe ze naar links en rechts moeten gaan en hoeven niet door een instructeur in een golf te worden geduwd.

LET OP: Surf Guiding is GEEN surfles - het is begeleid surfen!! Er is geen les – geen constructieve feedback of coaching anders dan de surfgids je op dat moment vrijwillig wil bieden. Om een ​​intermediate/advanced surf te boeken, moet je een niveau 3 surfer zijn en aan de bovenstaande vereisten voldoen. Als de surfcoach je niet beschouwt als een L3 intermediate/advanced surfer en je niet in staat bent om veilig te surfen voor jezelf en in het bijzonder voor anderen, heeft de surfcoach het recht om de sessie te annuleren en je in te plannen voor de beginnerslessen die we hebben .

Speel video af over Surf Guiding Bali Canggu - Solid Surf House

SURFSCHOOL & LESSEN

SURFLESSEN (INBEGREPEN)Surfkamp Marokko - Surfkamp Bali - Surfkamp Sri Lanka - Surfkamp Portugal - Surfkamp Mentawai
Beginnerslessen L1 & L2

  • Dagelijkse boardverhuur & lycra
  • Dagelijks surftransport
  • Dagelijkse surflessen ± 2 uur
  • Dagelijks gratis surfen ± 2/3 uur

Alle surfinstructeurs van Surf Camp Bali zijn ISA-gelicentieerd en hebben levensreddende certificaten. Onze surflessen zijn L1 en L2 - absolute beginner (L1) tot gevorderde beginner / beginnend met het vangen van groene golven, positie, golven en stromingen lezen etc. (L2)

We hanteren een verhouding leerling-leraar van 1 : 3/4, afhankelijk van de groep die voor die dag is samengesteld.

De groep krijgt allemaal les op hetzelfde strand, maar wordt opgesplitst in kleinere groepen per docent. Elke leraar zorgt voor zijn eigen studenten met een verhouding van maximaal 1: 3/4.

De dagelijkse surflessen zijn 2 uur begeleide lessen met: theorie & praktijk en eenmaal per week een volledige theorie en eenmaal per week video-analyse met een surffilm.

Alle surflessen worden gegeven op zachte surfplanken om de veiligheid van de student en omringende surfers te waarborgen. Na de surflessen van 2 uur is er een extra surfsessie van ongeveer 2/3 uur. Dit is gratis surfen en de mogelijkheid om te oefenen wat je hebt geleerd. De totale surfuren zijn 4 tot 5 uur per dag. 

Surflessen beginnen altijd in de ochtend en zijn de eerste sessie van de dag – de 2e sessie is altijd vrij surfen. *

We kiezen de surfplek op basis van wat de beste locatie is om de surflessen uit te voeren, gezien de drukte - het type oceaanbodem: zand (geen rif) en stromingen. Hierdoor kunnen we de ene spot vaker bezoeken dan de andere surfspots en soms zelfs een vaste spot voor meer dan een week(en).

Onze focus is om je te leren verantwoord te surfen voor jezelf en anderen die met je in het water zijn om ervoor te zorgen dat je de maximale hoeveelheid surf & plezier zult hebben!

Hardboards zijn voor degenen die zelfstandig kunnen surfen, intermediate/advanced, en al enige ervaring hebben.

Onafhankelijke surfers weten hoe ze zichzelf maar ook anderen moeten beschermen wanneer er een wipe-out plaatsvindt, kunnen omgaan met onverwachte stromingen, kunnen zonder begeleiding naar de line-up en strand terug peddelen, kunnen stromingen in het water analyseren, weten waar de in- en uitgangen zijn, zijn in staat om met een schildpad te rollen en te duiken, kunnen veilig de branding passeren zonder boardverlies, weten hoe ze uit een golf moeten trappen, weten hoe ze naar links en rechts moeten gaan en hoeven niet door een instructeur in een golf te worden geduwd.

Als je aan al deze eisen voldoet, zijn hardboards beschikbaar voor gebruik!

NOTITIE:

– Breng zonbescherming / zonnebrandfactor mee: 50+

– Yogabroek als je gevoelig bent voor huiduitslag of zonnebrand op de benen, in het bijzonder aanbevolen voor vrouwelijke surfers vanwege de hoge bikinilijn op het been.

*Late check-ins hebben geen surfsessie. Vroeg inchecken kan voor aankomst surfles aanvragen en moet vóór 08.00 uur 's ochtends worden ingecheckt, onder voorbehoud van onze beleefdheid en beschikbaarheid. Houd er rekening mee dat het inchecken voor de kamer officieel om 14.00 uur is en dat is ook wanneer uw vakantiepakket begint.

Speel video af over Surfschool Bali Canggu - Solid Surf House

YOGA

VatDE YOGA (INBEGREPEN)
Alle niveaus - Vinyasa

Ochtendsessie 07.30 – 08.30 uur
Middagsessie 17.30 -18.30 uur
Kies één sessie per dag

Speel video af over Yoga House Bali Canggu - Solide Surf House

SURFSCHAATSEN

Surfkamp Marokko - Surfkamp Bali - Surfkamp Sri Lanka - Surfkamp Portugal - Surfkamp MentawaiSURF SKATE SESSIE 
Gratis gebruik van Surf Skate Boards

Elke woensdag groepssessie

Speel video af over Surf Skate Bali Canggu - Solide surfhuis