De Top 10 Surfbewegingen Namen die u moet kennen

De Top 10 Surfbewegingen Namen die u moet kennen

Surfen is een sport die de harten van velen heeft veroverd. Van de serene natuurlijke omgeving tot de adrenaline-pompende golven, surfen is een activiteit die ervoor zorgt dat mensen blijven terugkomen voor meer. Een aspect dat surfen zo opwindend maakt, is de verscheidenheid aan bewegingen die op het bord kunnen worden uitgevoerd. In dit artikel bekijken we de top 10 Surfen beweegt namen dat elke surfer zou moeten weten.

 1. De bezuiniging

De bezuiniging is een van de meest fundamentele bewegingen in het surfen. Het gaat om het veranderen van richting tijdens het rijden op de golf door terug te snijden naar het brekende deel van de golf. Deze beweging is essentieel om snelheid te behouden en een betere positie op de golf te krijgen.

2. De onderste bocht

De onderste bocht is een andere fundamentele beweging die elke surfer onder de knie moet krijgen. Het gaat om het draaien van het bord om van richting te veranderen aan de onderkant van de golf. Een goede bodembocht bereidt de surfer voor op meer geavanceerde bewegingen.

3. De drijver

De drijver is een beweging waarbij je op de top van de golf rijdt in plaats van terug te snijden. Deze beweging vereist veel snelheid en balans, en het is een geweldige manier om te pronken met wat stijl.

4. De module

De snap is een snelle en agressieve draai waarbij de surfer zijn board scherp van de top van de golf draait. Deze zet is perfect om wat spanning aan een rit toe te voegen.

5. De metrorit

De tube ride wordt voor veel surfers als het ultieme doel beschouwd. Het gaat om het rijden in de loop van de golf, wat veel vaardigheid, timing en precisie vereist.

6. De terugkeer

De re-entry is een beweging waarbij je de rand van de golf raakt en het bord vervolgens weer op de golfplaat brengt. Deze zet vereist veel kracht en snelheid en is een geweldige manier om te pronken met wat stijl.

7. De lucht

De lucht is een beweging waarbij de surfer zichzelf en zijn board in de lucht lanceert terwijl hij op de golf rijdt. Deze zet is ongelooflijk moeilijk uit te voeren en vereist veel vaardigheid en oefening.

8. De kerf

De carve is een beweging waarbij de surfer een grote bocht maakt terwijl hij op het golfoppervlak rijdt. Deze beweging vereist veel vaardigheid en controle en is geweldig om wat stijl aan een rit toe te voegen.

9. De Roundhouse-bezuiniging

De roundhouse cutback is een beweging waarbij de surfer terug snijdt naar het brekende deel van de golf en vervolgens de bocht voortzet in een carve. Deze zet is geweldig om snelheid te behouden en wat stijl te laten zien.

10. De 360

De 360 ​​is een beweging waarbij de surfer zijn board 360 graden draait terwijl hij op de golf rijdt. Deze zet is ongelooflijk moeilijk uit te voeren en vereist veel vaardigheid en oefening.

Conclusie

Surfen is een sport die veel vaardigheid en oefening vereist. Door de top 10 surfbewegingen onder de knie te krijgen, kun je je surfen naar een hoger niveau tillen en indruk maken op je vrienden met je vaardigheden. Vergeet niet om altijd veiligheid te oefenen en plezier te hebben tijdens het surfen.